Lentestraat 7, Heerlen

Algemene Informatie:

  • Woonoppervlakte: 115m2
  • Perceeloppervlakte: 113m2
  • Inhoud: 410 m3
  • Bouwjaar: 1949
  • Huis Type: Halfvrijstaande woning
  • Aanbod: Koop
  • Vraagprijs: 0 k.k.

Adresgegevens

  • Straat: Lentestraat 7
  • Postcode: 6411 GN
  • Plaats: Heerlen

Omschrijving

In de Jaargetijdenbuurt in het centrum van Heerlen gelegen, goed onderhouden en karakteristieke halfvrijstaande woning.
Het woonhuis heeft een sfeervolle uitstraling met entreehal met glas in loodramen en een zonnige doorzonwoonkamer met erker, een aanbouw met een moderne keuken met inbouwapparatuur, 3 ruime slaapkamers en een slaapkamer op de zolderverdieping (met vaste trap).

Indeling:

Souterrain:
Provisiekelder 4.70 x 2.00, bereikbaar via de gang.

Begane grond:
Entree. Hal met sfeervolle glas in lood raampartijen, meterkast en trap. Betegeld luxe toilet voorzien van zwevend closet (softclose) en fontein. Apart gelegen keuken (circa 3.40 x 2.35 m) (medio 2012) in aanbouw met een moderne opstelling voorzien van veel praktische lades en voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een uitgebreide oven met magnetronfuncties. Hierachter is een berging met siergrindvloer gesitueerd met aansluiting wasautomaat en droger. Sfeervolle en zonnige doorzonwoonkamer (circa 8.00 x 3.55 m) met erker (0,84 x 3,18) aan de straatzijde en luxe laminaatvloer, toegang naar de verzorgde en onderhoudsarme stadstuin en overdekte loungeruimte welke geheel is beklinkerd, een zijingang.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers (waarvan 2 ruim) alle voorzien van laminaatvloer (respectievelijk 3.95 x 3.55 m, 3.45 x 3.55 m en 4.75 x 2.35 m). De badkamer (circa 2.75 x 2.00 m) is voorzien van een kunststof ligbad, badmeubel met wastafel, tweede toilet met zwevend closet, designradiator en inloopdouche met glazen wand. Vanuit de badkamer is tevens toegang tot het balkon.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap bereikbaar. Overloop met cv ruimte (huur, circa € 35,- per maand). Slaapkamer (circa 3.30 x 2.80 m) met dakkapel en bergruimtes.

Bijzonderheden:
- Overname huur garage mogelijk
- Dak volledig geïsoleerd;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing met houtenkozijnen (geschilderd in juli 2017!);
- Diverse authentieke details zijn bewaard gebleven, zoals glas in lood ramen;
- Woning is voorzien van strak stucwerk en heeft een moderne afwerking;
- Entree, hal en keuken zijn voorzien van nieuwe plavuizenvloer;
- Woning is voorzien van nieuwe elektra, alarm en groepenkast;
- Gelegen aan een rustige weg met fraai uitzicht alle voorzieningen van het winkelcentrum Heerlen op loopafstand;
- Uitstekende aansluiting op diverse uitvalswegen.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.