Gratis waardebepaling van uw woning?

In de huidige huizenmarkt is het belangrijk als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe woningen die op de markt komen. Als wij weten wat u zoekt, zorgen wij dat u als eerste geïnformeerd wordt. 

Hiervoor is het natuurlijk wel van belang dat we weten wat uw woonwensen zijn. Vrijstaand, half-vrijstaand, appartement,met 2, 3 of wel 5 slaapkamers, instapklaar of op te knappen. Welten, Heerlerbaan, Voerendaal, Valkenburg, Meerssen of Amby? Besteedbaar budget tot € 200.000,- of mag de woning € 500.000,- kosten? Allemaal vragen waar u het antwoord op weet en wij graag van op de hoogte zijn, zodat wij de juiste match kunnen maken. Als u onderstaand formulier invullen hebben wij uw woonwens in kaart. 

Komt een nieuwe woning op de markt en matcht deze met uw woonwensen? Dan ontvangt u gelijk een berichtje in uw mailbox. Daarnaast versturen we regelmatig nieuwsbrieven, waarin we u informeren over het nieuwste aanbod. 
Uw droomhuis gevonden? Dan meldt u zich net zo makkelijk weer af. 
Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Wat is mijn woning waard?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan.

Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden. Tevens geven wij u dan een waarde mee waarvoor wij denken dat uw woning verkocht kan worden.