Nieuwhuisstraat Heerlen

Nieuwhuisstraat, 6417 AG, Heerlen
van € 325.000,- tot € 339.000,- v.o.n.

Beschrijving

3 luxe nieuwbouwwoningen gelegen in Douve Weien - Nieuwhuisstraat.

Op een gewilde locatie worden 3 ruime, luxe afgewerkte eengezinswoningen gerealiseerd.
De woningen zijn voorzien van een optimaal isolatiepakket en zijn voorzien van zonnepanelen. De woningen hebben een luxe badkamer en keuken met complete keukeninstallatie. Gebruik van goede kwaliteit materialen: hardhouten kozijnen, houten binnen kozijnen, stompe deuren en vloerverwarming.

Buiten wordt de achtertuin voorzien van tuinafscheiding, is de bestrating voorzien, een graszone én is er een buitenberging.

Kwestie van schilderen, vloeren leggen en heerlijk wonen, rustig, maar toch op korte afstand van het centrum, uitvalswegen, Openbaar vervoer en voorzieningen.
Iedere woning heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein.
+ Lees meer

Omgeving

Dit kleinschalige nieuwbouwproject is gelegen in de wijk Douve Weien, in een rustige , brede straat.
Openbaar vervoer en snelwegen op korte afstand. Scholen, supermarkt op korte afstand. Het centrum van Heerlen is eveneens dichtbij.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 135 m²
Perceeloppervlakte 244-297 m²
Inhoud 400-425 m³
Aantal woningen 3
Datums
Start bouw medio 2019
+ Lees meer

Objecttypen

Nieuwhuisstraat | Hoekwoningen

van € 335.000,- tot € 339.000,- v.o.n.
Op een geliefde locatie in de Nieuwhuisstraat wordt een blok van 3 ruime woningen verkocht. Twee hoekwoningen en een tussenwoning. De woningen zijnvoorzien van een optimaal isolatiepakket, inclusief zonnepanelen. Ze worden afgewerkt met luxe materialen: complete keukeninstallatie, luxe badkamer en toilet. Hardhouten kozijnen en houten binnenkozijnen, stompe deuren en vloerverwarming. De tuinen worden voorzien van tuinafscheiding, bestrating een buitenberging en een garszone. Kwestie van schilderen, vloer leggen en heerlijk wonen! Iedere woning heeft de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 135 m²
Perceeloppervlakte 244-297 m²
Inhoud 400-425 m³
Aantal woningen 2
Start bouw medio 2019

Nieuwhuisstraat |Tussenwoning

€ 325.000,- v.o.n.
Op een geliefde locatie in de Nieuwhuisstraat wordt een blok van 3 ruime woningen verkocht. Twee hoekwoningen en een tussenwoning. De woningen zijn voorzien van een optimaal isolatiepakket, inclusief zonnepanelen. Ze worden afgewerkt met luxe materialen: complete keukeninstallatie, luxe badkamer en toilet. Hardhouten kozijnen en houten binnenkozijnen, stompe deuren en vloerverwarming. De tuinen worden voorzien van tuinafscheiding, bestrating een buitenberging en een garszone. Kwestie van schilderen, vloer leggen en heerlijk wonen! Iedere woning heeft de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 135 m²
Perceeloppervlakte 244-297 m²
Inhoud 470-500 m³
Aantal woningen 1
Start bouw medio 2019

Recent bekeken