Nieuwbouw in Heerlen

Start verkoop een-gezinswoningen vanaf 11 maart a.s.  

 3 een-gezinswoningen aan de Nieuwhuisstraat in Heerlen

Op een geliefde locatie in de Nieuwhuisstraat wordt een blok van drie ruime wonigen verkocht. Twee hoekwoningen en een tussenwoning. De woningen zijn voorzien van een optimaal isolatiepakket, inclusief zonnepanelen. Ze worden afgewerkt met luxe materialen: complete keukeninstallatie, luxe badkamer en toilet. Hardhouten kozijnen en houten binnenkozijnen, stompe deuren en vloerverwarming. De tuinen worden voorzien van tuinafscheiding, bestrating een buitenberging en een graszone. Kwestie van schilderen, vloer leggen en heerlijk wonen! Iedere woning heeft de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen. 

3 een-gezinswoningen in de Coriovallumstraat hartje centrum Heerlen

Op loopafstand van het centrum worden in de Coriovallumstraat drie stadswoningen gebouwd, met een woonoppervlakte van elk ruim 135 m². Zo dichtbij het centrum  zijn de twee privé parkeerplaatsen per woning uiteraard erg fijn. Ook voor deze woningen geldt een hoog afwerkingsniveau en gebruik van luxe materialen.

6 Luxe appartementen in de Vlotstraat in Heerlen 

In de Vlotstraat in Heerlen wordt een bestaand kantoorgebouw omgebouwd tot zes appartementen. Zeer ruime appartementen met drie slaapkamers en per appartement twee privé parkeerplaatsen. Bovenin het gebouw een compleet penthouse. De vergunningen zijn binnen, start verkoop zeer binnenkort!

 


Recent bekeken