Beschrijving

Aan het geliefde Bekkerveld in Heerlen staat deze royale woning met ruime, zonnige tuin: 

* instap-klare woning;
* ruime aanbouw (22 m²) aan de woonkamer met openslaande deuren naar de tuin;
* 3 slaapkamers;
* luxe keuken met kookeiland en apparatuur;
* luxe badkamer;
* zonnige tuin op het Zuidwesten met achterom;
* scholen, voorzieningen op korte afstand, evenals het centrum van Heerlen:
 * uitvalswegen en OV vlakbij.

Kortom een heerlijke woning op een hele fijne locatie in Heerlen!

Indeling

Via de voortuin en de originele, karakteristieke voordeur komen we in de entree. Hier zien we gelijk de mooie trappartij. In de hal ligt een natuurstenen vloer. Dubbele deuren voorzien van glas-in-lood geven toegang tot de woonkamer. 
Vanuit de hal is verder een deur naar de toiletruimte, de kelderruimte en we vinden hier de meterkast.

De woonkamer is ruim en licht.  Op de vloer zien we dezelfde natuurstenen tegels als in de gang. Deze tegelvloer is volledig voorzien van vloerverwarming. Wanden en de plafonds zijn glad gestuukt. Aan de woonkamer is een aanbouw gemaakt (2012) waardoor zowel de woonkamer is verlengd tot 12.7 m! 
In de woonkamer is een rookkanaal aanwezig met een houtkachel voor extra sfeer en warmte. 
De open keuken is tijdloos, heeft een gezellige bar en is voorzien van de volgende apparatuur:  5-pits gaskookplaten en afzuiginstallatie, een heteluchtoven, koelkast en een vaatwasser. Verder heeft de keuken veel bergruimte. 
Aan de achterzijde geven openslaande deuren toegang tot de tuin en een deur vanuit keuken. 

In de hal is de toiletruimte met toilet, en voorzien van mechanische afzuiging.

Eerste verdieping

Via de mooie trappartij trap komen we op de overloop van de eerste verdieping. De eerste slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is 4.87 x 3.01 m.  Wanden en plafonds zijn glad, op de vloer ligt een laminaatvloer die over  de overloop en de andere slaapkamer is doorgetrokken. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde en is 3.64 x 3.47 m.
De badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is lekker ruim (3.75 x 3.67 m). Deze moderne badkamer heeft een bad, een dubbele wastafel, een inloopdouche en een design-radiator. Tevens zien we hier een tweede toilet.  Op de overloop bevindt zich nog een extra bergkast, waarin de CV-ketel is te vinden (eigendom 2009). Bovendien zijn de aansluitingen voor de wasmachine en de droger in een aparte ruimte aan de voorzijde van de woning.

Tweede verdieping

Via een vaste trap komen we op de tweede verdieping. Ook deze ruimtes zijn strak afgewerkt en hier vinden we de derde slaapkamer.  Een ruime dakkapel aan de achterzijde zorgt voor veel extra ruimte op deze verdieping en maakt dit een zeer prettige en lichte ruimte. Deze slaapkamer is 4.78 x 4.87 m. Deze slaapkamer heeft een planken vloer. 

Onder het schuine dak en aan de voorzijde van de woning heeft deze verdieping voldoende bergruimte.

Overige verdiepingen

Vanuit de hal is de kelderruimte bereikbaar. Deze  is 4.27 x 1.82 m en heeft een stahoogte van 1.72 m.

Tuin

In de tuin is het heerlijk vertoeven. Deze ligt op het Zuidwesten en is ruim 27 meter diep. Aan de woning zelf is een fijn terras. Achterin de tuin is een houten berging van 5.50 x 3.52 m. 

Veel ruimte, veel groen en veel privacy. De tuin is via een achterom bereikbaar.

Kenmerken