Omschrijving

* ruime woning in een geliefde wijk:
* autenthieke elementen: hoge plafonds; paneeldeuren, glas in lood, originele trappartij;
* 3 slaapkamers op de eerste verdieping, 2 slaapkamers op de tweede verdieping;
* ruime tuin met achterom;
* Luxe badkamer voorzien van bad, douche en dubbele wastafel;

Indeling

Achter de voordeur bevindt zich gelijk een vestibule (tochtportaal) met de meterkast. 
Via de hal met tegelvloer, is vervolgens toegang tot de woonkamer, de toiletruimte en de kelderruimte. 
De woonkamer heeft hoge plafonds (2.95 m) voorzien van spuitwerk en de wanden en aan de voorkant zit een sfeervolle erker. Op de vloer vinden we een mooie houten vloer. Vanuit de woonkamer geven openslaande deuren toegang naar de tuin. 
De open keuken is voorzien van een kleurige laminaatvloer. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een koelkast (vernieuwd in 2018), gas-kooktoestel, met afzuiginstallatie, combi-oven magnetron  en vaatwasser. 

Aansluitend aan de keuken is een halletje naar de bijkeuken. Hier vinden we ook de aansluitingen voor de wasmachine.

Eerste verdieping

Met de nog originele trap bereiken we de eerste verdieping. Hier vinden we drie slaapkamers. De grootste slaapkamer is aan de achterzijde van de woning. Deze heeft hoge openslaande deuren naar het Franse balkon met uitzicht op de tuin.  Bovendien heeft deze kamer een praktische muurkast. Het plafond is gestuukt, wanden zijn voorzien van spuitwerk en op de vloer ligt een houten vloer die verder over de overloop en de andere twee slaapkamers is door gelegd.  Deze eerste slaapkamer is 4.40 x 3.66 m (16 m²). De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en zijn en zijn respectievelijk ca 6 en 15 m²) groot. Beide slaapkamers hebben dezelfde afwerking als de eerste slaapkamer. Ook deze verdieping heeft hoge plafonds (2.54 m). 

De badkamer is luxe afgewerkt, heeft een bad en aparte doucheruimte en een dubbele wastafel.  Deze ruimte is ca 6.5 m² en is betegeld.

Tweede verdieping

Via een vaste trap (achter een deur) is de bovenverdieping bereikbaar. Zowel aan de voor- als achterzijde vinden we hier een dakkapel waardoor ook dit een lichte ruimte is. Het dak is geïsoleerd en het hoogste punt in deze ruimte is 3.95 m. Hier vinden we een vierde slaapkamer (3.21 x 2.02 m ).  Plafond is gestuukt. wanden zijn voorzien van leemstuc. Ook hier vinden we een houten vloer. De tweede (open) ruimte boven is 3.40 x 3.21 m (ca 11 m²).  Met een extra wandje is hier een aparte vijfde slaapkamer te maken.

Overige verdiepingen

Onder een deel van de woning is een kelderruimte.

Balkon

Aan de ouderslaapkamer een een Frans balkon

Tuin

De ruime tuin ligt op het Oosten en heeft een achterom. Naast de woning loopt een pad, dat een toegang geeft tot vier buurwoningen. 
In de tuin staat verder een ruime, houten berging met plat dak.

Bijzonderheden

* woning geheel voorzien van kunststof kozijnen en HR++ glas;
* dak geïsoleerd;
* de CV-combiketel is gereviseerd in 2018.

Kenmerken