Beschrijving

Op loopafstand van centrum gelegen appartement op de negende verdieping met ruim uitzicht over Heerlen:

* ruim appartement met royale woonkamer en halfopen keuken;
* 2 slaapkamers;
* ruim balkon over de hele breedte van het appartement;
* ruime badkamer;
* parkeermogelijkheid op afsluitbaar terrein;
* net appartementencomplex;
* appartementencomplex ligt op loopafstand van het centrum van Heerlen met al haar voorzieningen;
* uitvalswegen en OV eveneens op korte afstand.

Indeling

Rondom het appartementencomplex is een gezamenlijke ruime parkeerplaats met slagboom en gratis parkeerpasje als parkeergelegenheid voor de bewoners. Vanaf deze parkeerplaats komen we in de gezamenlijke hal | entree met bellentableau, intercominstallatie en brievenbussen. 
Van hieruit is toegang tot de liftinstallatie en het trappenportaal.

Overige verdiepingen

Achter de voordeur van het appartement komen we in een hal. Van hieruit is toegang tot de royale woonkamer en open keuken, met geweldig uitzicht over de stad. Woonkamer en keuken hebben in totaal een oppervlakte van ca. 43 m². 

Vanuit de woonkamer is een doorkijk naar de keuken. Hier zien we een keukenblok voorzien van inductiekookplaten, een afzuiginstallatie, koelkast en vrieskast. Vanuit de woonkamer is een deur naar het royale en zonnig gelegen balkon.

Vanuit de woonkamer komen we in de tweede hal met toegang tot twee slaapkamers, de badkamer, de toiletruimte en de berging. De eerste slaapkamer is ca. 13 m² (4.40 x 2.90 m) en heeft een deur naar het balkon. De tweede slaapkamer is ca. 9 m² (4.05 x 2.20 m). Vanuit de hal is betegelde badkamer bereikbaar 
(2.20 x 2.10 m) met douche en wastafelmeubel.  De aparte toiletruimte is betegeld en voorzien van toilet en fonteintje.  Tenslotte de berging: deze is 3.60 x 1.90 m en hier zijn ook de aansluitpunten voor de wasmachine. Deze berging is tevens vanaf de centrale gang te bereiken.

Balkon

Het balkon is over de hele breedte van de woning. Ruim 9 meter: deels met een diepte van 2.20 m, deels van 1 meter. Heerlijk zonnig en met een ruim uitzicht over Heerlen.

Bijzonderheden

*  de woning is voorzien van stadsverwarming (individueel bemeterd);
* de hele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas;
* de woonkamer en de grootste slaapkamer zijn voorzien van rolluiken; 
*  VVE bijdrage € 140.- per maand.

Kenmerken