Beschrijving

Gemoderniseerde hoekwoning met 4 slaapkamers in de geliefde wijk Douve Weien.
Douve Weien staat bekend om zijn uitermate plezierige woonklimaat waarbij er een uitstekende balans bestaat tussen allerlei soorten voorzieningen, welke doorgaans op loopafstand bereikbaar zijn.

* volledig gemoderniseerde woning;
* gelegen in de geliefde wijk Douve Weien;
* 4 slaapkamers;
* woonkamer met veel lichtinval en deur naar het balkon;
* ruime, modern ingerichte leefkeuken (25 m²) met apparatuur;
* tuin opnieuw ingericht met veel privacy en zicht op groen aan de achterzijde;
* inpandige garage met elektrisch bedienbare sectionaalpoort; 
* souterrain met 2 multifunctionele ruimtes
* scholen, winkels en recreatiegebieden op korte afstand;
* op fietsafstand van centrum Heerlen en dichtbij uitvalswegen.
 
Een prettig half-vrijstaand woonhuis op een ruim perceel dat mede door de ligging, grootte en indeling voor veel woongenot zorgt!

Indeling

Niveau 0: parterre 

Via de oprit aan de voorzijde komen we bij de voordeur met overdekte entree.
Achter de voordeur is een hal met de garderobe en de meterkast.  Van hieruit is tevens toegang tot de inpandige garage. Deze garage van ca. 25 m² is voorzien van een elektrische poort, maar er is ook een deur van buitenaf naar de garage.

Eerste verdieping

Niveau 1:
Met een open trap komen we een niveau hoger. Vanaf de overloop leidt hier een deur naar buiten. Tevens is hier een deur naar de royale leefkeuken. Ca. 25 m² keuken met optimaal tuincontact. Deze ruimte heeft een mooie tegelvloer. De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van de volgende apparatuur: 6-pits gas kooktoestel met afzuiginstallatie, vaatwasser en combi-oven. Vanuit de keuken is een doorkijk naar de hoger gelegen woonkamer. Een schuifpui geeft toegang naar de tuin met terras. 

Niveau 2:
Een trap leidt naar een niveau hoger met de woonkamer. Deze ruimte is voorzien van een laminaatvloer. Voor extra sfeer en warmte is hier een open haard. Een deur leidt naar het balkon aan de voorkant van de woning. Dit balkon ligt op het westen en is daardoor een fijne plek om tot laat in de avond in de zon te zitten.

Tweede verdieping

Niveau 3:
Een trap verder omhoog leidt naar de volgende verdieping met 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamers zijn voorzien van stucwerk en op de vloer zien we een mooie laminaat. De eerste slaapkamer is 4.30 x 3.20 m. Deze ruimte heeft een vide. De tweede slaapkamer is 3.24 x 3.25 m. 

Niveau 4:
Via de overloop en de trap komen we op het volgende niveau met 2 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn 4.34 x 4.05 m en 4.05 x 2.10 m. De badkamer is 2.85 x 1.85 m en is in  2016 vernieuwd. De ruimte is betegeld en heeft een ruime inloopdouche met regendouche en een wastafelmeubel. Naast de badkamer is een aparte toiletruimte.

Overige verdiepingen

Niveau -1 | Souterrain

In het souterrain zijn twee multi-functionele ruimtes. De eerste ruimte is ca. 13 m². Deze dient momenteel als opslagruimte en hier vinden we de CV-ketel (eigendom, 2005). In de tweede ruimte zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Deze ruimte is 14 m².

Balkon

Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar. 12 m² , gesitueerd op het westen. Vorig jaar is dit balkon nog voorzien van een nieuwe coating op de vloer.

Tuin

De woning ligt op een hoek en heeft een ruim perceel. Zowel aan de achterzijde, aan de zijkant als aan de voorzijde is veel ruimte. De achtertuin heeft 2 terrassen en heeft veel privacy. Bovendien kijken we uit op het groen. Aan de voorkant van de woning is een oprit met ruimte om de auto te parkeren.  De tuin is in 2109 deels nieuw beplant.

Bijzonderheden

* ruime, speelse woning met meerdere niveaus;
* de woning is voorzien van houten kozijnen en dubbel glas, deels met rolluiken;
* buitenschilderwerk is in 2019 gedaan; 
* regenpijpen zijn recent vervangen.

Kenmerken