Omschrijving

Mooie, ruime jaren-30 woning met 5 slaapkamers op een mooie locatie in Heerlen

* Zonnige woonkamer met hoge plafond;
* mooie trappartij (loopt door naar de tweede verdieping);
* ruime badkamer;
* 3 ruime, lichte slaapkamers op de eerste verdieping;
* 2 ruime, lichte slaapkamers op de tweede verdieping onder het schuine dak (maximale hoogte 4 meter);
* keuken met aansluitend serre;
* oprit met overkapping

Indeling

Via de hal | entree in toegang tot een kleine vestibule | wachtruimte,  (eventueel geschikt als garderobe), de woonkamer, de keuken, toiletruimte en de kelderruimtes. 

De hal is voorzien van een tegelvloer en een hoge plafond (ca. 3 meter). De woonkamer heeft de originele plankenvloer. Deze ruimte is ca. 35 m² groot en heeft een open haard. Veel licht en een schuifpui naar de tuin. 
De keuken is bereikbaar via de hal en is 3.47 x 3.47 m. De keuken is in hoekopstelling en heeft een 4-pits gas kooktoestel, een afzuiginstallatie, een koelkast en een oven. Op de vloer ligt een laminaatvloer. 

Via de keuken is toegang tot de serre  (2.60 x 2.20 m. met aansluitend de buitenberging ( stenen met pannendak, hoogste punt 4 m), van 2.55 x 2.51 m.

Terug in de hal vinden we de toiletruimte (betegeld) met een toilet en een fonteintje. Onder de trapruimte bevindt zich de meterkast.

Eerste verdieping

Via de imposante bordestrap komen we op de eerste verdieping. Hier ligt een laminaatvloer over de hele verdieping. We zien hier verder 3 ruime slaapkamers van  ca. 16, 16 en ruim 9 m². Veel licht in alle ruimtes door de meerdere ramen per kamers. 
De grootste slaapkamers hebben elk een dubbele muurkast. 
Op deze verdieping zien we verder de badkamer met dubbele wastafel. toilet, bad en douche. De badkamer is 3.30 x 2.65 m.  De vloer is betegeld.

Tweede verdieping

De trapt volgt verder naar de tweede verdieping. Op deze verdieping zijn wederom twee ruime slaapkamers. De eerste kamer ligt aan de achterzijde, heeft een dakkapel en is 4 x 2,90 m. De tweede slaapkamer op deze verdieping heeft een deel van 4 x 4 m met een dakkapel en aansluitend nog een deel van 3.45 m x 1.80 met twee kleine dakramen. 
Deze hele ruimte is geheel onder het schuine dak met een hoogste punt van 4 meter. 
Hier vinden we tevens de CV-combi ketel.

Overige verdiepingen

Onder de woning bevinden zich in totaal 3 kelderruimtes van respectievelijk 10, 6 en 6 m² en een hoogte van 1,91 m.

Tuin

De achtertuin is noord-gericht, maar door de grootte van de tuin en de open ligging is hier toch wel een plek in de zon te vinden. 
Hier vinden we tevens achter een houten openslaande poort een overkapping van 5.60 m x 2.31 m. Tevens is in de tuin een houten buitenberging van 1.76 x 1.76 m.

Bijzonderheden

* woning dient gemoderniseerd te worden:
* woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas;
* vrijwel alle plafonds en een deel van de wanden voorzien van kunststof schroten;

Kenmerken