Beschrijving

Vrijstaande, ruime jaren-30 woning met 5 slaapkamers op een mooie locatie in Heerlen:

* fijne locatie, geliefde buurt;
* met hoge plafonds, mooie trappartij, paneeldeuren;
* En-suite woonkamer met aanbouw aan de achterzijde;
* 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en ruime badkamer;
* 2 ruime, lichte slaapkamers op de tweede verdieping onder het hoge schuine dak;
* keuken en bijkeuken;
* oprit voor 2 - 3 auto's met garage;
* woning op een ruim perceel, tuin met veel privacy en groen;

Deze woning verdient het om een modernisatie te ondergaan met de mogelijkheid tot eigentijds wonen en inbreng van eigen smaak.

Indeling

Via de voortuin komen we bij de overdekte entree van de woning. Via de karakteristieke voordeur komen we in de hal. Hier valt gelijk de mooie trappartij op. Vanuit de hal is toegang tot de keuken, de kelderruimte en de woonkamer. De hal is voorzien van een tegelvloer. Hier vinden we tevens de meterkast. 
De woonkamer is voormalig en-suite. Links en rechts zijn hier nog de kasten terug te vinden. Aan de voorzijde van de woonkamer is een erker. In dit deel is een open haard. Ook het achterste deel van de woonkamer heeft een open haardpartij. Aan de woonkamer is een aanbouw gemaakt, met een schuifpui naar de tuin. Op de vloer zien we een parketvloer. 

De keuken is gesloten en heeft een hoekopstelling. De keuken heeft een composiet werkblad en is voorzien van de volgende apparatuur: 
4 pits gas kooktoestel, afzuiginstallatie, oven, vaatwasser en koelkast. De keuken is voorzien van een tegelvloer. 
Vanuit de keuken is een deur naar een tweede hal met een deur naar de toiletruimte en de bijkeuken. In de bijkeuken zien we een keukenblok en hier zijn tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De toiletruimte is betegeld en heeft een toilet en fonteintje.

Eerste verdieping

Via de mooie trappartij komen we op de eerste verdieping. Vanaf de overloop zijn 3 slaapkamers te bereiken. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde van de woning en kijkt uit over de straat en het groen. Deze kamer is 3.04 x 2.68 m. De tweede slaapkamer, eveneens aan de straatkant is 3.7 x 3.07 m. De derde slaapkamer is aan de tuinzijde van de woning. De kamer is 4.11 x 3.72 m en heeft een vaste kast. Deze kamer heeft tevens openslaande deuren. Alle slaapkamers hebben softboard plafonds, behang op de muren en vloerbedekking op de grond. 

De badkamer is ook aan de achterzijde van de woning. Deze ruimte is betegeld en is voorzien van een ligbad, een douche, tweede toilet en een wastafel.

Tweede verdieping

Wederom een mooie trap leidt naar de tweede verdieping. Via de overloop kunnen we hier terecht op 2 slaapkamers. Beide onder het schuine dak met een hoogste punt van 3.15 m. Beide kamers hebben een dakraam.

Overige verdiepingen

Vanuit de hal op de begane grond is de kelder te bereiken. Deze ruimte is 5.34 x 2.43/2.11 m. 

Er is tevens nog bergruimte op zolder.

Tuin

De woning staat op een ruim perceel (615 m²) en heeft een tuin rondom. De achtertuin is op het Westen gelegen. Een tuin met veel groen en privacy. Naast de woning is een garage aangebouwd met een pannendak. Deze garage heeft een bergzolder. Deze garage heeft een elektrische poort. De oprit biedt plaats aan 2 tot 3 auto's.

Bijzonderheden

* de gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, voorzien van roede verdeling:
* de ramen zijn grotendeels voorzien van rolluiken (deels elektrische bedienbaar);
* daken zijn vernieuwd in 2004;
* riolering is in 2020 vernieuwd, vanaf de woning tot aan de straat.

Kenmerken