Beschrijving

In een rustig doorgaand straatje in de geliefde wijk Bekkerveld ligt deze fijne tussenwoning met 4 slaapkamers:

* goede locatie in geliefde wijk; 
* voorzieningen zoals winkels, scholen, OV en uitvalswegen op korte afstand;
* leuke jaren-30 details, zoals het glas in lood en originele paneeldeuren;
* zonnige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin;
* 3 slaapkamers op de eerste verdieping; 
* vaste trap naar tweede verdieping met een vierde slaapkamer en veel bergruimte;
* fijne tuin met buitenberging en achterom.

Indeling

Via de voortuin komen we bij de entree van de woning. Achter de voordeur komen we in de betegelde hal. 
Vanuit de hal is toegang tot de woonkamer, de kelderruimtes en we zien hier de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.  Ook de toiletruimte is vanuit de hal bereikbaar. 

De doorzon-woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer. We zien hier tevens een schouw (metselwerk) met de mogelijkheid tot een houthaard / of allesbrander. Openslaande deuren, links en rechts voorzien glas in lood, geven aan de achterzijde toegang tot de tuin. Vanuit de woonkamer komen we in de half-open keuken. Deze keuken in hoekopstelling. De keuken heeft een gas-kooktoestel met afzuiginstallatie, een oven. De keuken is betegeld en vanuit de keuken is de tuin bereikbaar. 

De toiletruimte is betegeld.

Eerste verdieping

Via de trapopgang komen we op de overloop. Vanaf de overloop zijn 3 slaapkamers bereikbaar. De eerste slaapkamer is 3.70 x 3.67 m groot en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze kamer heeft 2 muurkasten en openslaande deuren naar het balkon aan de tuinzijde.  De tweede slaapkamer is eveneens aan de tuinzijde van de woning en is 2.75 x 1.90 m. De derde slaapkamer ligt aan de straatzijde en is 3,70 x 3,21 m. Deze slaapkamer heeft ook een dubbele muurkast. Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een laminaatvloer. 

De badkamer is aan de voorzijde van de woning. Deze is 1.90 x 1.80 m en is voorzien van een douche een wastafelmeubel en een tweede toilet. Deze ruimte is volledig betegeld.

Tweede verdieping

Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Via de overloop is de vierde slaapkamer bereikbaar met een dakkapel aan de achterzijde. Deze slaapkamer is 3,70 x 3.67 m. De overloop en deze slaapkamer zijn beide voorzien van een laminaatvloer. 
Aan de voorzijde is nog een ruimte, in gebruik als bergruimte. Een kleine dakkapel zorgt voor voldoende daglicht. Hier vinden we de CV-ketel (eigendom, 2017).

Overige verdiepingen

In het souterrain vinden we twee kelderruimtes. De eerste ruimte is een provisiekelder (ca. x 4.12 x 1.66 m), de tweede ruimte is een bergkelder (1.91 x 1.81 m). Beide ruimtes hebben een stahoogte van 1.94 m.

Balkon

Aan de achterzijde van de woning is over de hele breedte een balkon. Dit balkon is bereikbaar vanaf de ouderslaapkamer.

Tuin

De woning heeft een kleine voortuin en aan de achterzijde een sfeervolle achtertuin. De tuin is onderhoudsvriendelijk, heeft een gezellig vlonderterras. Er is meer dan voldoende plek om de zon of juist de schaduw op te zoeken. Via een achterom is de tuin bereikbaar. Een stenen buitenberging zorgt voor extra bergruimte.

Bijzonderheden

* de woning is geheel voorzien van houten kozijnen, grotendeels met dubbel glas;
* parkeren kan voor de deur met een parkeervergunning.

Kenmerken