Beschrijving

Deze verrassend ruime woning met souterrain en inpandige garage  ligt aan de rand van de wijk Palemig. 

* goede ligging, leuke buurt;
* woonkamer met ruime open keuken met apparatuur;
* 3 slaapkamers op de eerste verdieping, 4de op de tweede verdieping;
* ruim balkon met overkapping op woonkamerniveau;
* gelegen aan natuurgebied, groen, vrij uitzicht aan de achterzijde;
* ruime, inpandige garage;
* ideale garage voor de klusser, auto-,  of motorliefhebber of te gebruiken als opslag;
* tuinkamer geschikt als praktijkruimte of werkruimte, apart bereikbaar vanaf de achterzijde van de woning.

Indeling

Via de kleine voortuin, komen we bij de voordeur en de entree van de woning. We komen binnen in de hal, met een deur naar de woonkamer, de toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Bovendien gaat hier een deur naar het souterrain. 

Het souterrain heeft drie ruimtes.  Doordat de woning gebouwd is op een schuin perceel, is de voorzijde van de woning op straatniveau met de woonkamer en de keuken. Het souterrain ligt lager en is bereikbaar van binnenuit via de trap naar beneden en via de achterzijde van de woning. In het souterrain vinden we de ruime inpandige garage (8.5 x 3 m). Daarnaast is een pantry met de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Verder vinden we hier nog een tuinkamer van 3.96 x 2.30 m met een eigen toegang vanaf de achterzijde, te gebruiken als werkruimte, kantoor- of praktijkruimte.

Eerste verdieping

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken. De woonkamer is 8.27 x 3.62 en loopt over in de open keuken van 2.28 x 3.96. In de woonkamer. Deze verdieping is voorzien van een geluidsarme laminaatvloer. De keuken in hoekopstelling met dubbele spoelbak heeft de navolgende apparatuur: 5-pits gaskooktoestel met wokbrander en afzuiginstallatie, combi-oven magnetron, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken gaat een schuifdeur naar het ruime balkon (5.90 x 3.50 m) met overkapping. Hier is het heerlijk zitten met uitzicht op het groen.

Tweede verdieping

Via de trapopgang komen we op de eerste verdieping. Via de overloop is toegang tot 3 slaapkamers. De slaapkamers van respectievelijk 16, 11 en 10 m². Ruime kamers, allemaal voorzien van een laminaat vloer. Twee slaapkamers zijn voorzien van gipsplafonds en stucwerk. 
De geheel betegelde badkamer (vernieuwd in 2014)  is voorzien van een bad|douche, toilet en een wastafel.

Overige verdiepingen

Met een vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Hier vinden we een vierde slaapkamer met dakraam. Deze ruimte is 5.90 x 3.50 m.

Op deze verdieping vinden we ook de CV-ketel. Deze is eigendom uit 2005.

Balkon

Aan de achterzijde van de woning, op woonkamerniveau is een ruim balkon met overkapping. Dit balkon is ca. 20 m² met veel privacy en vrij uitzicht aan de achterzijde.

Tuin

De tuin ligt op de Zuidoosten en is ca 18 meter diep en 6 meter breed. De tuin heeft een achterom en de garage is ook achterom bereikbaar. Hier is voldoende ruimte om de auto te parkeren.

Bijzonderheden

* de woning is geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas;
* het dak is na geïsoleerd;

Kenmerken