Beschrijving

Het sloopwerk is zo goed als klaar, het voormalige kantoorgebouw is ontmanteld, de heropbouw is gestart! 
Begin 2021 worden deze prachtige appartementen op een unieke locatie in Heerlen opgeleverd en er zijn er nog twee beschikbaar.
In de geliefde en gezellige Vlotstraat in Heerlen wordt een bestaand kantorencomplex de komende maanden getransformeerd tot een appartementencomplex met 6 luxe appartementen, met ieder 3 slaapkamers en 2 privé parkeerplaatsen per appartement.
Het hele complex krijgt een geheel nieuwe look door aan de voorzijde de raampartijen te vergroten met Franse balkons en aan de achterzijde ruime balkons. 

Dit unieke appartement is op de begane grond vloer en is voorzien van een eigen kantoorruimte met separate ingang: ideaal voor de combinatie werken en wonen. Een ruimte van 18 m² met eigen opgang, werkruimte, bergruimte en toilet. Ook ideaal als eigen thuiswerkplek. Bovendien heeft dit appartement een tuin over de hele lengte van het appartement. Maar liefst 60 m², waardoor het appartement is, maar ook voelt als een bungalow. Alles gelijkvloers, maar toch een heerlijke buitenruimte. 

Dit appartement heeft de volgende kenmerken:

* woonoppervlakte 188 m²;
* tuin (ca. 60 m2) aan de achterzijde over de hele breedte van het appartement;
* lichte ruimtes met veel lichtinval door grote ramen;
* woonkamer met open keuken, in totaal ca. 74 m²;
* master bedroom met inloopkast /garderobe en badkamer en-suite;
* 2e en 3e slaapkamer met extra badkamer;
* voldoende bergruimte;

Indeling

Via de entree is de lobby te bereiken. In de lobby vinden we het bellentableau en de brievenbussen. Verder de toegang tot het trappenhuis en de lift.

Het appartement is maar liefst 188 m ² groot en heeft meerdere ramen aan de voor- en achterzijde, waardoor de ruimtes veel lichtinval hebben.  
De woonkamer heeft aan de straatzijde meerdere ramen met zicht op de Vlotstraat. Aan de achterzijde geeft een ruime schuifpui toegang tot het terras in de tuin. De woonkamer (12,15 x 4,62 m), loopt over in de open keuken. Ook vanuit de keuken is zicht op de tuin door een tweetal ramen. De keuken is 4,26 x 4,18 m, dus een fijne ruimte voor eventueel een kookeiland. 

De master bedroom is aan de achterzijde gelegen, ook weer met ramen met zicht op de eigen tuin. De slaapkamer loopt over in een garderoberuimte en vervolgens komen we in de badkamer en-suite. Totale oppervlakte van deze ruimte is ca. 22 m².  Aan de straatzijde liggen de andere 2 slaapkamers, respectievelijk 11 en 8 m².  Deze slaapkamers hebben een eigen badkamer, bereikbaar vanuit de hal. 

Aan de voorzijde van de woning ligt het thuiskantoor, ook te gebruiken als praktijkruimte. Met een eigen ingang, bereikbaar vanaf de centrale hal van het complex. Deze ruimte is voorzien van een eigen toilet, halletje en berging. 

Aan de achterzijde bevindt zich een parkeerterrein met voor ieder appartement twee privé-parkeerplaatsen.  Bovendien is er een gezamenlijke containerruimte en heeft het complex een fietsenstalling.

Tuin

De  tuin is over de hele breedte van het appartement (ruim  60 m²). De tuin is bereikbaar vanaf de woonkamer met een schuifpui naar het terras. Door de ligging  is het hier genieten van de namiddag en avondzon.

Bijzonderheden

* het hele pand wordt voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
* alle binnenwanden en vloeren worden voorzien van een optimaal isolatiepakket;
* het gehele appartement wordt voorzien van vloerverwarming;
* 2 privé- parkeerplaatsen per woning op eigen (afgesloten) terrein;
* de appartementen worden casco opgeleverd (zonder badkamer(s), toilet(ten) en keuken. 
* servicekosten VVE ca. € 220,- per maand;

Kenmerken