Beschrijving

Deze ruime, unieke vrijstaande woning ligt op een goede locatie in Heerlen. Deze woning biedt vele mogelijkheden.
Deze goed onderhouden woning is in 1955 als bungalow gebouwd. In 2015 is een er een verdieping opgebouwd met een woonoppervlakte van ca. 45 m². Momenteel is dit een kantoor |werkruimte en deels ingericht als slaapkamer. 

* royale woning met speelse indeling;
* twee slaapkamers op de begane grond waarvan 1 met inloopkast en saunaruimte;
* badkamer op de begane grond;
* ruime woonkamer met veel licht en grote raampartij gericht op de tuin;
* aparte leefkeuken;
* tweede verdieping met slaapkamer en multi-functionele ruimte; 
* uitstekende locatie vlakbij uitvalswegen en voorzieningen; 
* levensloopbestendig;
* mogelijkheid tot creëren van extra slaapkamers en eventueel badkamer op de eerste verdieping.

Indeling

Vanaf de Zandweg leidt een pad naar de entree van de woning. Hier komen we in de binnen in de hal met een natuurstenen vloer. Vanuit de hal is toegang tot de keuken, de woonkamer en het toilet. Een deur leidt naar de trap naar het souterrain beneden en een gang naar links leidt naar de slaapkamers en de badkamer. 

De ruime leefkeuken  (4.20 x 3.98 m), heeft aan een zijde een werkblad en aan de andere zijde een kastenwand. De keuken met rvs-werkblad deels witte en deels antraciet hoogglans deuren. De keuken is  voorzien van de navolgende apparatuur: gas-kooktoestel met afzuiginstallatie, Miele combi-oven|magnetron,  stoomoven met warmhoudlade, grote koelkast en een vaatwasser.

Vanuit de hal komen we in de woonkamer. Deze kenmerkt zich door een grote raampartij met zicht op de tuin. Een prettige ruimte met veel lichtinval. Openslaande deuren geven toegang tot het terras. Tevens is hier een deur naar de tuin. 
Op de vloer zien we hier een mooie parket. Voor extra sfeer en warmte is hier een gashaard te vinden. 
Een wand scheidt de woonkamer van een semi-open ruimte (3.00 x 1.85 m), nu in gebruik als werkruimte maar ook geschikt als speelruimte voor kinderen. Deze ruimte zou ook bij de woonkamer kunnen worden geïntegreerd. 
De woonkamer is zonder deze extra open ruimte, 8.60 x 4.36 m. 

De toiletruimte is betegeld en voorzien van zwevend toilet en fonteintje. 

Vanuit de hal lopen we verder in de gang richting slaapkamers. De eerste slaapkamer is ruim 10 m². Deze ruimte heeft een vaste kastenwand met een wastafel. 
Naast deze slaapkamer komen we in de badkamer. De badkamer is betegeld en heeft een douche, een dubbele wastafel en een designradiator 

Vervolgens lopen we verder naar de tweede slaapkamer. Deze is 3.90 x 3.85 m en van hieruit is een doorgang naar de inloopkast (3.14 x 2.45). Hier zijn maatwerk kasten terug te vinden. Vanuit deze ruimte komen we in een volgende kamer (3.34 x 3.14), nu ingericht als saunaruimte. Deze ruimte is ook te gebruiken als extra slaapkamer. Van hieruit is tevens een deur naar een hal met deur naar de tuin.

Eerste verdieping

De eerste verdieping dateert uit 2015. De extra ruimte die opgebouwd is is ca. 45 m². Met een open trap is toegang tot dit deel van de woning. Een ruimte met veel lichtinval door een grote raampartij met prachtig zicht op de tuin en extra ramen aan de twee andere gevels. Aan de buitenzijde is deze bouw mooi bekleed met zink, een prachtige toevoeging aan deze villa. 

Deze extra ruimte is nu deels ingericht als slaapkamer met een wastafel. Hier is de mogelijkheid een tweede badkamer te creëren. De rest van de ruimte is momenteel ingericht als werkruimte | atelier, maar biedt ook de mogelijkheid tot bijvoorbeeld een extra slaapkamer.

Overige verdiepingen

Vanuit de hal is een trap naar beneden, naar het souterrain. Hier zijn drie ruimtes terug te vinden. Allereerst de garage van ca. 20 m². Houten openslaande garagedeuren en een houten loopdeur geven toegang tot de zijkant van de woning. 

Een tweede ruimte is bestemd als bergruimte en hierin is tevens de CV-ketel terug te vinden. Deze is uit 2005 en is eigendom. De derde ruimte is tevens geschikt als bergruimte.

Tuin

De woning is gelegen op een ruim perceel van 605 m². Het perceel biedt veel privacy. De tuin is onder architectuur aangelegd en heeft een royaal terras aan de woning voorzien van verwarming. Tevens zien we een mooie vijverpartij. Aan de kant van de Vrusschemigerweg is de mogelijkheid meerdere auto's op eigen perceel te parkeren. Van hieruit is de tuin en de ingang naar de garage te bereiken van de woning.

Bijzonderheden

* de woning is volledig voorzien van aluminium kozijnen en puien met isolerend glas en voorzien van zonwering;
* er zijn een aantal zonnepanelen aangebracht op de woning;
* met de opbouw van de verdieping is het volledige dak vernieuwd;
* de woning is voorzien van een alarminstallatie.

Kenmerken