Beschrijving

Deze vrijstaande woning, in de geliefde  wijk het Eikske, heeft een royale, zonnige tuin en een aanbouw aan de woonkamer. De wijk het Eikske is een wijk met veel jonge gezinnen en jeugdige ouderen. Een fijne, rustige buurt met een variatie aan relatief jonge woningen.

* zeer goed onderhouden, moderne, vrijstaande woning;
* tuinkamer aangebouwd aan de woonkamer;
* 3 slaapkamers;
* keuken met zicht op de tuin, compleet met apparatuur;
* royale tuin met achterom;
* garage met mogelijkheid tot extra carport.

Indeling

Bij binnenkomst in de hal |entree zien we de open trapopgang, de doorgang naar de woonkamer en de deur naar de meterkast. De hal heeft een mooie granietstenen vloer. Plafonds en wanden zijn glad gestuukt. 
Vanuit de hal komen we in de woonkamer. De L-vormige woonkamer heeft een granieten vloer en een aanbouw aan de achterzijde van de woning in de vorm van een ruime tuinkamer. Deze aanbouw heeft zicht op de tuin en heeft een lichtstraat,  waardoor een erg lichte ruimte ontstaat. De ruimte  van ca. 28 m² is afsluitbaar, waardoor dit ook in de koele avonden een fijne plek is om te vertoeven. 
Vanuit de woonkamer komen we in de halfopen keuken (ca. 9 m²) met een keuken in hoekopstelling met de volgende apparatuur: keramische kookplaten, afzuiginstallatie, koelkast, vaatwasser en combi-oven magnetron. Naast de keuken is ook de  bijkeuken (3.25 x 2.28 m) met veel bergruimte. 

Vanuit de bijkeuken is een deur naar de garage. Deze heeft een elektrische poort.

Eerste verdieping

Terug in de hal vinden we de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanaf de overloop is toegang tot drie slaapkamers, de badkamer, een open hobbyruimte. en de toiletruimte. Aan de voorzijde van de woning is de master bedroom. Deze is ruim 16 m² en is voorzien van inbouwkasten.  Een tweede slaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde van de woning. Deze is 14 m². De derde slaapkamer, eveneens aan de tuinzijde is 9 m².

De badkamer is modern, geheel betegeld en heeft een ligbad én douche, een toilet en een wastafelmeubel.

Tuin

De woning is geheel omringd door tuin. In de zonnige, mooi aangelegde tuin is een tuinhuis te vinden van ca. 10 m². Vanuit de tuin is ook de garage bereikbaar.  De achtertuin, volledig op het Zuiden, is ruim 150 m².

Bijzonderheden

* de gehele woning is voorzien van dak-, vloer en muurisolatie;
* de hele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas;
* de woning heeft zonnepanelen (16 panelen, 4.000 kwh opbrengst);
* de tuinkamer is afsluitbaar met sectionaal deuren;
* garage is voorzien van elektra, cv en water. Tevens zijn hier de witgoedaansluitingen.

Kenmerken